Χορηγίες - Εκδηλώσεις

 

2010

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. παρούσα στο World Cup 2010 με την Castrol στη Νότια Αφρική    

Η εταιρεία ήταν παρούσα στην εκδρομή που διοργάνωσε η Castrol στα πλαίσια της χορηγίας της στο World Cup 2010 στη Νότια Αφρική.

Η οργάνωση όλης της εκδρομής ήταν άψογη, με πολλές δραστηριότητες καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής και με κορυφαία στιγμή το νυχτερινό σαφάρι. Το γκρουπ των Ελλήνων συνεργατών είχε βέβαια την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Αργεντινή, στην προσπάθεια της να προχωρήσει στη διοργάνωση. Τέλος, στα πλαίσια της εκδρομής είχαν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο επαγγελματικού όσο και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

   


 

2009

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών Α1 του ΗΡΑΚΛΗ Θεσ/νίκης για την περίοδο 2009–2010

Η εταιρία αποφάσισε φέτος να στηρίξει για ακόμη μία χρονιά την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στη νέα αγωνιστική περίοδο(2009 – 2010).

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. αποφάσισε και αυτή τη χρονιά να είναι κοντά στα αθλητικά γεγονότα, υποστηρίζοντας χορηγικά την ομάδα του Ηρακλή για να μοιραστούμε όλοι μαζί την προσπάθεια και το πάθος του για νέες επιτυχίες. Στα πλαίσια της χορηγίας πελάτες και προσωπικό της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας.

    

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της ομάδας μπάσκετ κοριτσιών κατηγορίας μίνι και κορασίδων από 15/03/09 έως 31/05/09

Η εταιρεία θέλοντας να στηρίξει για ακόμη μία φορά τις πρωτοβουλίες του Δήμου Αγίου Γεωργίου στον τομέα του αθλητισμού συμμετείχε ως χορηγός στην πρώτη συμμετοχή σε επίσημη διοργάνωση της ομάδας μπάσκετ κοριτσιών κατηγορίας μίνι και κορασίδων από 15/03/09 έως 31/05/09.

Η χορηγία αυτή αναδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία στην τοπική αθλητική κοινότητα για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού στη νέα γενιά. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία και ελπίζουμε η αγωνιστικότητα, ο δυναμισμός και η ευγενής άμιλλα να γίνει μόνιμος οδηγός στη ζωής τους.

 


 

2008

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley κατηγορίας Junior για το πρωτάθλημα της σαιζόν 2008 - 2009

Η εταιρία θέλοντας να στηρίξει για ακόμη μία φορά τις πρωτοβουλίες του Δήμου Αγίου Γεωργίου στον τομέα του αθλητισμού συμμετείχε ως χορηγός στον τελικό του πρωταθλήματος Beach Volley κατηγορίας Junior που διεξήχθει στο γήπεδο του Δήμου στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης στις 9 Αυγούστου 2009.

Η χορηγία αυτή αναδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία στην τοπική αθλητική κοινότητα για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού στη νέα γενιά. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία και ελπίζουμε η αγωνιστικότητα, ο δυναμισμός και η ευγενής άμιλλα να γίνει μόνιμος οδηγός στη ζωής τους.

   

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. παρούσα στο Euro 2008 με την Castrol

Η εταιρεία ήταν παρούσα στην εκδρομή που διοργάνωσε η Castrol στα πλαίσια της χορηγίας της στο Euro 2008 στην Αυστρία και την Ελβετία.

Η οργάνωση όλης της εκδρομής ήταν άριστη και γεμάτη δραστηριότητες με κορυφαία στιγμή το γεύμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με την αποκλειστική συμμετοχή των Ελλήνων συνεργατών της Castrol, με πρωταγωνιστή έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, τον προπονητή της Άρσεναλ Arsen Wenger. Στο τέλος του γεύματος είχαν όλοι τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στον κορυφαίο προπονητή, ο οποίος είναι πρεσβευτής της μάρκας Castrol μαζί με μία ομάδα άλλων προσωπικοτήτων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Το γκρουπ των Ελλήνων συνεργατών είχε βέβαια την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στην προσπάθεια της να προχωρήσει στη διοργάνωση στην οποία το 2004 είχε στεφθεί πρωταθλήτρια. Τέλος, στο πλαίσιο της εκδρομής είχαν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο επαγγελματικού όσο και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

     


 

2006 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών Α1 του ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης για την περίοδο 2006–2007

Η εταιρία αποτελεί χορηγό των αγώνων του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για το έτος 2006 – 2007 στα πλαίσια της απόφασης της να είναι κοντά στα αθλητικά γεγονότα για ακόμη μία χρονιά, υποστηρίζοντας χορηγικά την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της χορηγίας πελάτες και προσωπικό της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες και να μοιράζονται από κοινού τις συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός.

Φέτος θα μοιραστούμε με τον ΠΑΟΚ την προσπάθειά και το πάθος του για επιτυχίες.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

   

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Αγίου Γεωργίου της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης για το έτος 2006 - 2007

Η εταιρία θέλοντας να στηρίξει την τοπική αθλητική κοινότητα του Δήμου Αγίου Γεωργίου συμμετέχει ως κύριος χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Αγίου Γεωργίου(πρώην ΤΡΩΑΣ Ασπροβάλτας) η οποία αγωνίζεται τη φετινή περίοδο 2006 – 2007 στην 1η Ε.Π.Σ.Μ..

Η χορηγία αυτή αναδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία στην τοπική αθλητική κοινότητα για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Ευχόμαστε στην ομάδα ποδοσφαίρου Α.Ε. Αγίου Γεωργίου κάθε επιτυχία και ελπίζουμε η αγωνιστικότητα, ο δυναμισμός και η ευγενής άμιλλα να γίνει μόνιμος οδηγός στη ζωής τους.

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. στη Σούπερ Ειδική Διαδρομή του 2ου 

Η εταιρία στα πλαίσια του 2ου bp Ultimate Rally Acropolis βρέθηκε στη 2η Σούπερ Ειδική διαδρομή στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ στις 4 Ιουνίου 2006 για τον τερματισμό του 8ου γύρου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Rally(WRC) 2006. Στελέχη της εταιρίας, πελάτες και συνεργάτες της ταξίδεψαν μαζί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η οργάνωση της εκδήλωσης από την εταιρία bp ήταν άριστη. Ο αγώνας υπήρξε συναρπαστικός και το θέαμα μοναδικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν έλλειπαν οι εκπλήξεις και τα δώρα.

Νικητής στον αγώνα του 8ου γύρου του WRC ήταν ο M. Groholm με Ford Focus WRC όπου βασικός χορηγός είναι η bp με τα προϊόντα Ultimate και Castrol.

   

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους 2007 στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας

Η Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας διοργάνωσαν ένα γεύμα εορτασμού του ερχομού του νέου έτους στις 31 Δεκεμβρίου 2006 στον προαύλιο χώρο των νέων εγκαταστάσεων της. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιπλέον συνεργάτες, φίλοι και παλιά στελέχη της εταιρίας για να γιορτάσουν και να ευχηθούν για το νέο έτος.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

   

     


 

2005

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών Α1 του ΗΡΑΚΛΗ Θεσ/νίκης για την περίοδο 2005 – 2006

Η εταιρία αποφάσισε φέτος να στηρίξει για ακόμη μία χρονιά την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στη νέα αγωνιστική περίοδο(2005 – 2006).

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. αποφάσισε και αυτή τη χρονιά να είναι κοντά στα αθλητικά γεγονότα, υποστηρίζοντας χορηγικά την ομάδα του Ηρακλή για να μοιραστούμε όλοι μαζί την προσπάθεια και το πάθος του για νέες επιτυχίες. Στα πλαίσια της χορηγίας πελάτες και προσωπικό της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας.

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. διοργάνωσε διαγωνισμό για τον 1ο αγώνα Grand Prix Formula 1 στην Κωνσταντινούπολη στις 21/08/2005

Η TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. στα πλαίσια διεξαγωγής για πρώτη φορά ενός αγώνα Grand Prix Formula 1 στην Κωνσταντινούπολη, διοργάνωσε ένα διαγωνισμό διαμέσου ενός ιδιόκτητου πρατηρίου της όπου οι πελάτες είχαν την ευκαιρία με κάθε 25 λίτρα βενζίνης να δηλώνουν και μία συμμετοχή στην κλήρωση για 3 ταξίδια των δύο ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Grand Prix της Κωνσταντινούπολης από 19 έως 21 Αυγούστου 2005.

Οι 6 νικητές του διαγωνισμού έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την οργάνωση της εκδρομής όσο και από το θέαμα που απόλαυσαν στην πίστα της Formula 1.

  

  


 

2004

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών Α1 του ΗΡΑΚΛΗ Θεσ/νίκης για την περίοδο 2004 – 2005

Η εταιρία αποφάσισε φέτος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη νέα αγωνιστική περίοδο(2004 – 2005).

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. αποφάσισε αυτή τη χρονιά να είναι κοντά στα αθλητικά γεγονότα, υποστηρίζοντας χορηγικά την ομάδα του Ηρακλή. Φέτος λοιπόν θα μοιραστούμε με τον Ηρακλή την προσπάθειά και το πάθος του για επιτυχίες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

   

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley κατηγορίας Junior για το πρωτάθλημα της σαιζόν 2004 - 2005

Η εταιρία θέλοντας να στηρίξει για ακόμη μία φορά τις πρωτοβουλίες του Δήμου Αγίου Γεωργίου στον τομέα του αθλητισμού συμμετείχε ως χορηγός στον τελικό του πρωταθλήματος Beach Volley κατηγορίας Junior που διεξήχθει στο γήπεδο του Δήμου στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης στις 14 Αυγούστου 2005. Η χορηγία αυτή αναδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία στην τοπική αθλητική κοινότητα για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία και ελπίζουμε η αγωνιστικότητα, ο δυναμισμός και η ευγενής άμιλλα να γίνει μόνιμος οδηγός στη ζωής τους.

     


 

2003

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός της εφηβικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης για την περίοδο 2003 – 2004

Η εταιρία συμμετέχει ως χορηγός στην εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης η οποία αγωνίζεται την φετινή περίοδο 2003 – 2004 στον Ά Όμιλο Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Εφήβων.

Η χορηγία αυτή αναδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού στη νέα γενιά. Ευχόμαστε στην εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης κάθε επιτυχία και ελπίζουμε η αγωνιστικότητα, ο δυναμισμός και η ευγενής άμιλλα να γίνει μόνιμος οδηγός στη ζωής τους.

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley κατηγορίας Junior για το πρωτάθλημα της σαιζόν 2003 - 2004

Η εταιρία θέλοντας να στηρίξει τις αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Αγίου Γεωργίου συμμετείχε ως χορηγός στον τελικό του πρωταθλήματος Beach Volley κατηγορίας Junior που διεξήχθει στο γήπεδο του Δήμου στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης στις 17 Αυγούστου 2004.

Η χορηγία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της εταιρίας προς την αθλητική κοινότητα του Δήμου για να βοηθήσει στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού στους νέους ανθρώπους.

   

 

H TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. χορηγός του Ν.Α.Ο. Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης για τη σαιζόν 2003 - 2004

Η εταιρία θέλοντας να στηρίξει τις αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Αγίου Γεωργίου συμμετείχε ως χορηγός για τη σαιζόν 2003 – 2004 του αθλητικού ομίλου ιστιοπλοΐας Αγίου Γεωργίου που αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, για τη σαιζόν 2003 – 2004. Η χορηγία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της εταιρίας προς την αθλητική κοινότητα του Δήμου για να βοηθήσει στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού στους νέους ανθρώπους.

 


 

1997

Η TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. στα πλαίσια διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συνέβαλε στην οργάνωση από την εταιρία πετρελαιοειδών bp ενός εικονικού παλαιού πρατηρίου καυσίμων εντός των ορίων του περιπτέρου της Λέσχης Κλασικού αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ.).

Η εταιρία συνέβαλε στην προσπάθεια με την χορήγηση παλαιών μηχανημάτων και παλαιών διαφημιστικών πινακίδων bp.