Εκθέσεις

 

2007                                                                                                                                               

«1η Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΑ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ»                                                         

Η TPS - Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στην 1η έκθεση «Φορτηγά – Μηχανήματα έργων» που διοργανώθηκε στο λατομείο ΔΕΑΛ στο Λιτόχωρο Πιερίας από τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2007. Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προβολή των λιπαντικών bp και Castrol και η παρουσίαση λύσεων για τους επαγγελματίες του χώρου όσον αφορά τις ανάγκες τους στον τομέα των λιπαντικών.

Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 6.000 επαγγελματίες, όπου σε 30 στρέμματα υπαίθριου χώρου οι συμμετέχουσες εταιρίες σε υπαίθρια και στεγασμένα εκθεσιακά περίπτερα πρόβαλαν φορτηγά, μηχανήματα έργων, μηχανήματα ανακύκλωσης, οδοποιίας, ασφαλτικά, ανταλλακτικά, λιπαντικά, ελαστικά κ.α..

    

 

2006                                                                                                                                               

«1η Διεθνής Έκθεση Πρατηρίων AUTO STATION CARE»                                                                       

Η TPS - Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στην 1η Διεθνή Έκθεση Πρατηρίων καυσίμων «Auto Station Care».

Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση Αττικής για πρώτη φορά από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2006, απευθυνόταν αποκλειστικά στους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, πλυντηρίων αυτοκινήτων, λιπαντηρίων, καταστημάτων φροντίδας αυτοκινήτων, αξεσουάρ και σταθμών πάρκινγκ.

Στο περίπτερο της TPS - Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. τα στελέχη της παρουσίασαν τις λύσεις της εταιρίας σε προϊόντα εξοπλισμού πρατηρίων όπως αντλίες υγρών καυσίμων, σκούπες, προϊόντα λιπαντηρίου, σύστημα διαχείρισης φορτώσεων καυσίμων στόλου οχημάτων και τα λιπαντικά bp και Castrol.

Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 6.500 επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ το περίπτερο της TPS - Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. επισκέφθηκαν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων που ενδιαφέρονταν κυρίως για την οργάνωση ή την ανανέωση των πρατηρίων τους με νέες ή μεταχειρισμένες αντλίες υγρών καυσίμων.