Λιπαντικά

Η εταιρεία είναι επίσημος συνεργάτης της bp για τα λιπαντικά bp και Castrol και επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της στον τομέα των λιπαντικών στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής για τα πρατήρια όλου του δικτύου της bp.

Η εταιρεία bp αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της εμπιστεύονται καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη αφού αποτελούν προϊόντα έρευνας και ανάπτυξης πολλών ετών. Σαν μέρος της πολιτικής λειτουργίας της πρωτοπορεί σε θέματα ασφάλειας και δίνει μεγάλη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, έχει λάβει πολλά βραβεία και πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Πριν από λίγα χρόνια η εταιρία bp εξαγόρασε την εταιρεία Castrol ενισχύοντας την παγκόσμια και ασφαλώς την ελληνική θέση της στο χώρο των λιπαντικών. Τα εταιρικά ονόματα bp και Castrol αποτελούν πολύ αναγνωρίσιμες μάρκες προϊόντων λιπαντικών που τυγχάνουν της εμπιστοσύνης του αγοραστικού κοινού για την ποιότητα και την αξιοπιστίας τους.