Λιπαντικά

Στον τομέα των λιπαντικών η TPS – Φ. Τριανταφύλλου Α.Ε. ως συνεργάτης της εταιρίας πετρελαιοειδών bp διαθέτει στην αγορά όλα τα λιπαντικά bp και Castrol τόσο οχημάτων όσο και βιομηχανίας.

    

Λιπαντικά που αποτελούν πραγματικά δώρα για τα Οχήματα και τη Βιομηχανία

Εδώ και 100 χρόνια η BP αντλεί ενέργεια από το περιβάλλον και δημιουργεί δεκάδες ειδικά προϊόντα, τα οποία διανέμει σε όλο τον κόσμο. Εκατό χρόνια τώρα τα λιπαντικά ΒΡ φτάνουν στους πελάτες για να καταλήξουν στις μηχανές τους. Σε κάθε φάση της συναλλαγής, δημιουργούνται ισχυρές και ακατάλυτες σχέσεις. Σχέσεις που δεν οξειδώνονται, δεν χάνουν την αξία τους, δεν φθείρονται, όπως και τα προϊόντα της ΒΡ. Είναι προϊόντα που αποτελούν πραγματικά δώρα για τα οχήματα και τη Βιομηχανία. Γιατί η ΒΡ έχει πλέον ξεπεράσει το ρόλο μιας απλής ενεργειακής επιχείρησης (έστω κι αν είναι η κορυφαία στον κλάδο). Σήμερα η ΒΡ είναι κάτι παραπάνω από ενέργεια: είναι επίσης οικολογική ευαισθησία, καινοτομική τεχνολογία, δικτυακή πληροφόρηση και ερευνητική τεχνογνωσία. Πάνω από όλα είναι σχέσεις που δεν φθείρονται. 

Σήμερα ο όμιλος εταιριών ΒΡ στην Ελλάδα εμπορεύεται μια πλήρη σειρά λιπαντικών και ειδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας με τα σήματα ΒΡ και Castrol προς τους αυτοκινητιστές, τους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις ναυτιλιακές εταιρίες κ.λ.π. μέσα από το δίκτυο πρατηρίων, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, τους μεταπωλητές ή απ’ ευθείας. Το εργοστάσιο παραγωγής λιπαντικών της εταιρίας στη Δραπετσώνα έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2000 για τη διασφάλιση της ποιότητας και την υψηλή τεχνολογία των προϊόντων που παράγει. Είναι επίσης πιστοποιημένο κατά ISO 14001.